maanantai 3. kesäkuuta 2013

Haapsalussa ollaan. Piti käväistä Tallinnassa, mutta jouduimme kovaan ukkosmyräkkään ja päädyimme sitten 20 m/s tuulien saattelemana Dirhamiin. Dirhamin satamassa on nyt uudet sauna ja suihkut, hyvä laituri ja toki mahtava hiekkaranta. Kauppakin toimii kolmensadan metrin päässä, vaikkakin ihan pikkukauppahan tuo on.

Haapsaluun lähdettiin parin päivän päästä, kun yksi päivä meni koneen dieselpumppua irroittaessa, oli pieni dieselvuoto. Ja sehän oli taas valtava homma, kun piti purkaa suurin osa koneen lisälaitteista ja osista pois tieltä, että sai pumpun irti. Tämä Haapsalu on oikea pikku lomaparatiisi, sellainen Virolainen paratiisi. Grand Holm marinakin tarjoaa vielä toistaiseksi pelkän venepaikan, ilman sähköä tai suihkua yms. ilmaiseksi ensimäiset kolme vuorokautta ja se tarjous kyllä käytetään.

Ilma on nyt aika kuumaa, veneessä mittari näyttää 32 astetta ja ulkomakin on melkein sama varjossa. Sukelluskisat jäi nyt käymättä, sen rajuilman vuoksi, mutta onhan täällä muutakin, historiallisia kohteita ja mukavia ihmisiä ja paljon muuta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti