torstai 16. helmikuuta 2012

CEVNI, eli kanavilla liikkumiseen hankitut taidot ja tutkinto on jo viime vuonna hankittu, mutta kun ei flunssaisena jaksa rakentaa, niin aina voi opiskella lisää, vaikka liikennemerkkejä kuten tuo kuvan merkki,kuka tietää  mikä  se on?

Listasin tänään lääkelaukun sisältöä, pitäähän mukana olla vähän lääkkeitä, sillä keskellä Atlanttia ei juuri lääkäriä löydä ja muutenkin pitää tietysti varautua niihin pikkusairauksiin, joita luulee vuoden aikana sairastavansa, niin säästyy lääkärikäynneiltä, ihan kaikkeen on kuitenkin mahdoton varautua, mutta hyvään ensiapuun ja muutamaan lääkekuuriin pahimpia pöpöjä varten. Kirkkaassa meri-ilmassa silmät on kovilla, iho kärventyy ja haavat tulehtuvat tropiikissa helposti, vatsatauti on melko varmaa jne. No nyt vain lääkärin pakeille ja rokotukset vielä ja reseptit niitä vativiin lääkkeisiin, niin homma on hoidossa. Täytyy vain toivoa, etten joudu ompelemaan kenenkään haavoja merellä ollessa tai paikkaamaan hampaita.

Venemessut olisi ohjelmassa huomenna, jos sieltä saisi joitain käyttökelpoisia ideoita, no siihen mitä löytyi, palataan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti