lauantai 18. helmikuuta 2012

ANTIA VENEMESSUILTA
Samat myyjät kuin joka vuosi, suht sama "layoutti" ja tylsät kuin mitkä. Kävijoitä oli käynyt about 40.000 eiliseen mennessä ja näytteilleasettajat valittivat asiakkaiden vähyyttä ja liian pitkää messuaikaa, pari vkl olisi kuulemma riittänyt. No olihan muutama tunnettu merkkiliike hyvin esillä, vaikka mitään mullistavaa en löytänytkään. Muutaman köyden hankin, koska on tullut jo tavaksi ostella messuilta köysiä, syytä tähä en osaa sanoa. Veneissä en edes jaksanut käydä, kun en nyt ole ostamassa MegaSuperJumbo-moottoripaattia ja noissa  nykyaikaisissa purkkareissa paistaa jo liikaa busineksen karu totuus, halpuus. Vanhanajan purjelaivaromantiikkaa kun ei oikein saa aikaiseksi mdf-levyllä tai laminaatilla, niin olkoon minun puolestani ja ostakoon ken haluaa.
YahtPoolin edustajan kanssa puhuin vakuutuksesta ja sellaisen taidan matkalle hankkia. Ledivaloja katselin, mutta kovin oli vähäinen tarjonta niissäkin, mitään järisyttävää tarjousta en nähnyt, vaikkakin on sanottava, että nyt tarjoushinnat olivat jo lähellä Saksan ja Brittien normaalia hintatasoa ja onhan sekin jo jotain ja uutta venemessuilla.

Yleisesti ottaen ei oikein edes innostanut kysellä edes mistään mitään, tunsin oloni jopa vaivaantuneeksi, kun menin joillekkin osastoille, mistäköhän syystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti