perjantai 25. tammikuuta 2013

Sain vihdoin valmiiksi hakemuksen Kulttuurirahastolle. Mietin pitkään että onko tämä "juttu" sellainen, että se kiinnostaa apurahan myöntäjiä. Itselläni kun ei ole "tuttuja" puolestapuhujia, enkä koe kuuluvani sen enempää tiede- kuin taidepiireihinkään.
Idea tähän lähti jo varhain viime kesänä, kun olimme purjehtimassa Hollannissa ja vähän muuallakin. Tulin usein huomanneeksi, kuinka erilaisia käsityksiä monilla hollantilaisilla ja saksalaisilla kanssaveneilijoillä oli meidän vesistämme ja ylipäätään koko saaristostamme. Päätin silloin, että jotain on tehtävä. Tutkiskellessani muistiinpanoja huomasin, että myös meillä on usein väärä käsitys siitä, mikä käsitys on ulkolaisilla. No nyt meni vaikeaksi, mutta näin se tuntuu olevan. Vaatii siis lisätutkimusta. Kerron sitten lisää, missä ja mitä tehdään, jos hanke toteutuu.

Auranmaan Viikkolehtikin haastatteli tuossa viime viikolla ja olihan sinne tekstiin päässyt pieni painovirhekin. Suomeen EI ole tulossa sukelluskalastuksen MM-kisoja VAAN EM-kisat. Ja se mitä tulee Englannin joukkueen kanssa tekemisiini, on täysin epävirallista. Pientä koulutusta ja ajatusten vaihtoa. En ole palkattuna valmentajaksi, olenhan työtön, mutta ei kai työttömänkään tarvitse lukkiutua kaappiin.

vanhoja kertomuksia ja tilastoja matkalta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti