lauantai 19. tammikuuta 2013

Pilkillä taas.

Meni tämäkin päivä sitten näin. Ensin menin pilkille,  matkalla auton laturi temppuili, vaikka juuri vaihdoin hiilet, ei kun takaisin kotiin ja laturi uudestaan irti ja korjaus. nyt toimii ja ehdin vielä takaisin pilkille. Yläneen Kalikassa oli ahventa, mutta aamusella söi paremmin, nyt tuli muutamia pieniä ja muutama iiiisooooo! Sain taas muutaman päivän fileet pakkaseen. Paikalla oli muitakin iso joukko, onhan huomenna taas pilkkikilpailut Lomasäkylässä klo. 9-14.00 ja siirtymäaikaakin puolituntia, ehtii paikoille. Voitin edellisviikonlopun kisan 14 kilon saaliilla, mutta nyt saattaa olla tiukempaa. En ajatellut lähteä edes tämänpäiväisille paikoille, vaikka kalaa siellä onkin, kattellaan aamulla, mihin muut menee ja nokka toiseen suuntaan, kalaahan on nyt jokapuolella järveä ja paljon. Ai niin, ottipeli: pystypilkki ja värikoukku, koko 12, väri oranssi/kelt./vihreä. Erikan tekosia. (Erikan sivut: www.varikoukku.blogspot.com)

Menetin vähän malttini eilen kun sain taistella Kelan kanssa, että osaakin jossain konttorissa olla saamatonta ja .....(ruma sana).. porukkaa. En meinaa millään kelvata työttömäksi ja ainakaan rahaa ei tahdo tulla sitten millään, ei ole tullut kohta puoleen vuoteen. Virkailija sanoi, että voihan se olla niinkin, että et saa mitään ja mene sosiaalitoimiston luukulle, pinna kärvähti oitis. Ei näytä 17-vuoden yrittäjyys merkitsevän yhtään mitään. Nyt kyllä neuvon kaikkia, ÄLÄ ALA YRITTÄJÄKSI, jos et saakkaan miljoonia kasaan, et saa sitten mitään jos huonosti käy. Tästä kyllä vielä keskustellaan tulevien vaalien yhteydessä, siitä olen varma.

Ja kun voisi olla jossain kaukana. Jos sama meno jatkuu pitkään, niin ehkä olenkin. Onneksi ahven syö ja filettä alkaa jo olemaan kesään asti pakkasessa.

Tässä laturin hiilien vaihto videoituna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti