sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Suomi-Usa jääkiekko-ottelu ???? Hittolainen, onkohan toi ...., no joku sai varmasti veikkauksesta ison potin, ja minä kun luulin että tämän viikon suurin takaisku olisi ollut se hiekkapöly ja hiekka, joka oli päässyt sisälle veneeseen hiekkapuhalluksen aikana. Teipit olivat huonot, jos tekisin saman nyt, laittaisin teipiksi esim. sitä huomioväriteippiä, jolla teipataan ns. vaaralliset yms. paikat rakennusmaailmassa, on sitkeää kuin mikä ja vahvaa. Jos teippi repeää tai katkeaa sormilla, ei se sovellu hiekkapuhallukseen, sen sain todeta. Ja jokainen pikkureikäkin pitää peittää ja sisälle on hyvä laittaa vielä muovit varalle. No tämä takaisku vie ainakin viikon siivotessa.

Sain jo uudet sivut alkuun, mutta sinne päivitetään enemmän sitten matkalla, kuvia ja muuta, mutta laittakaa linkki talteen: www.syproaina.profiili.fi

Jotkut ovat kyselleet, että millä maalilla maalasin veneen? Maali on Teknoksen Teknodur HS 150. Sitä Teknoksen kaveri suositteli suoraan metallille 300 my pohjaan ja 150 my kanteen ja päälle PU-maalia, koska epoksi liituuntuu. Toki pohjaan vielä myrkyt ts. eliönestomaalit. Tuo HS 150 menee korkeapaineruiskulla kun ihan hieman ohentaa, saattaapi mennä muutenkin, mutta ei kokeiltu. Pensselillä menee myös aika kivasti, ainakin jo maalatun päälle, mutta ruiskulla saa tasaista jälkeä ja nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti