torstai 3. toukokuuta 2012

Lähtöpäivämäärä on vieläkin hieman auki, siinä juhannuksen aikoihin, mutta ehkä menee jussin jälkeen, miten nyt maalaus saadaan käyntiin. Ensi viikollla on tarkoitus maalata, saas nähdä, sillä nyt on vielä yöt kylmiä, pitää hommata vissiin lämpöpuhallin. Tulee ylimääräisiä kuluja koko ajan, ei nyt olisi varaa niihin, se on pois matkalta.


Maston koydet uusittiin ja samalla löytyi puomin päässä olevasta lenkistä halkeamia, näitä on hyvä hakea ja löytää, tämäkin olisi katkennut seuraavassa vahinkojiipissä varmasti. Kuvasta sen näkee, parista kohtaa menossa poikki.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan matkalle, jollekkin osuudelle, selviää aikataulu vasta kun olemme liikkeellä. Silloinkin on oltava "löysä" aikataulu, silla tuuli kuljettaa miten tahtoo, kippari tosin yrittää aina välillä määräillä, siinä useimmiten kovinkaan hyvin onnistumatta. Ota yhteyttä ja kerro, mikä osuus kiinnostaa ja palataan asiaan. Yksi tai max. kaksi henkilöä mahtuu kerrallaan meidän kahden lisäksi.

Saimme nettisivut sponssina, joten jutut tulevat siirtymään profiili.fi-sivuille tässä myöhemmin, kunhan saan ne auki ja tekstit siirrettyä. Näin immateriaalioikeudet kuviin ja teksteihin ovat turvassa ja sivujen päivitys on helppoa ja turvallista kenelle ja mistä vaan, jos on oikeudet. Kiitos Trival Oy. Jätän tänne linkin, koska tämänkin sivun juttuja lukee jo lukematon määrä ihmisiä, mutta siitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti