perjantai 4. toukokuuta 2012

Sain taas kummallisen innon purkaa veneestä osia pois, mikä lie vimma, mutta nyt pitäisi jo lopettaa purkaminen ja aloittaa vaikka kokoaminen, jos olet tehnyt saman remontin, tiedät kyllä mistä kirjoitan. Kun haluaa tehdä kaikien kunnolla, niin tähän se johtaa. Purkamiseen menee vartti ja kokoamiseen päiviä. Neuvo; älä pura, älä irroita toimivia osia, älä edes aloita, niin ehdit nauttia veneilystäkin.

Sain vietyä irroitetut ja maalausta kaipaavat osat hiekkapuhallukseen, jossa ne myös maalataan, säästän aikaa. Hitsauskoneeni takkuilee ja jälki on sen mukaista ja aikaa menee saumojen hiomiseen turhauttavan paljon. Lattialautojakin tuli fixailtua ja muutaman uudenkin tein, veneen peräosa kaipaa vielä muutaman päivän hellyyttä, tässä kohtaa tulee taas se tunne, että ei jaksa, aamulla jaksaa taas.
 Sain vinkin yhdestä matkasta http://sypinta.blogspot.com/ ja mukava lukea jo etukäteen mieltä askaruttavista jutuista.
Tilasin SVB (Saksa) nimisestä liikkeestä uuden tuulimittarin, Nasa Clipper -merkkisen, jos vaikka näyttäisi tuulen nopeuden oikein seuraavalla matkalla, siis mielellään alle 20 m/s. Tänään se tuli ja nyt vain asentamaan johdot mastoon. Kätevää siinä ainakin on se, että sen saa irroitettua, koska johdossa on pistoke valmiina, näin mittari ei rikkoonnu kun mastoa siirellään, vanhoissa ei sellaisia ollut. Kun vielä löytäisi tilaa näytölle, mittaritaulu ja pöytä notkuu jo mittareista sun muista, joten täytynee rakennella lisää tilaa.
Oiskoha tuollaista tullut kellään vastaan? Mistäköhän tuon saa hankittua tai muut liput Karibialle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti