perjantai 6. huhtikuuta 2012

Katselin vanhoja matka- ym. kertomuksia poistuvilta sivuiltani ja ajattelin siirtää niistä osia talteen tänne blogiini, katoavat muuten bittiavaruuteen. Liitän niitä sinne tänne, ja vanhat tekstit eroittaa uusista eri tekstityylistä, aavistuksen isommista kirjaimista.
Tällaisina päivinä kuin tänään, lunta satanut koko päivän, vaikka ollaan jo huhtikuussa, ei juuri muuta saa aikaiseksi, niin voi lukea vanhojakin tekstejä, ja kyllä ne monet kahdeksan euron lehdet voittaa mennen tullen. Toivottavasti joku muukin saa niistä uutta potkua uusille haaveille ja vaikka jonkin vinkin vielä.

Olen seurannut huolestuneena säätietoja rapakon toisella puolen, on hurrikaania tai ainakin varoituksia, galevarningia jo joka toinen päivä ja neljänkymmenen solmun (20m/s) tuulia, kun ei pitäisi tähän aikaan vuodesta vielä olla!!!!!! On sitten kiva takaisintulomatka niillä veneilijöillä, jotka ovat nyt Karibialla, jos vielä osuvat hurrikaaniin. Näyttäisi olevan se pohjoinen reitti, Bermudan kautta, kovin riskialtis valinta, mutta aina voi valita suoran reitin etelämpää, niin voi vielä välttyä hurrikaanituulilta, no tilanteet elävät koko ajan ja jokainen tekee arvion sitten paikanpäällä ja saatavien tietojen mukaan.

Etsin edelleen genuaa, edullista ja hyvää, hakasilla olevaa keulapurjetta, varapurjeiksi, omaan mastooni sopivaa, eli nykyinen purje on 13,56 x 7,04 x 12,85 ja nyt siis hakusessa likipitäen saman mittaista TAI JOS ON LÄHELLÄ MITTOJA ja sopisi keulastaagiin ja HAKASILLA!! Myös fokka ym. kiinnostaa. Purjeeni ovat ihan ok, mutta näitä haen siis varalle, kun aina välillä ne purjeet hakkaavat ja jossain kohtaa repeävät, niin onpahan siksi aikaa vaihtopurjetta, kun ommellaan vanha kasan.
Video ja auringonlaskukuvat by Erika Kaski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti