torstai 25. huhtikuuta 2013

Matkapurjehtijan Opas (Auli Irjala)
Mukava lukea vaihteeksi kotimaisella kielellä tehty opus. Kirjasta löytyy mielenkiintoisia toteamuksia ja ohjeita, ja selvästi kokemukseen perustuvaa tietoa. Erilainen kuin esim. englantilaiset oppaat. Ei niin paljon tilastoja, kevyempää ja ehkä luettavampikin, aina jotakin jää kuitenkin kaipaamaan. Itse olisin odottanut enemmän käytännön vinkkejä itse purjehdukseen ja välineistöön, mies kun olen. Kaipasin kokemuksia eri vempaimien kestosta ja soveltuvuudesta pitkille matkoille. Varmasti joka veneessä on erilaisia kokemuksia, mutta jokin yhteinen tekijä usein löytyy. Kirja onkin hyvä "esipuhe" matkapurjehdukseen ja innostuttuaan voi sitten hankkia tarkempaa tietoa kokemalla itse "kantapään kautta" tai hankkimalla muutaman lisäopuksen tai selaamalla netin rajattomia aineistoja.



Alkaisko yrittajaksi? Kansanedustajaksi?
Kokoomus paasaa yrittäjien vastuuta????? Tein tarjouksen eräästä toimitilasta, 60.000 euroa/ vuosi olisin maksanut vuokraa ja samalla työllistänyt itseni ja ainakin yhden tai kaksi muuta. Ei kelpaa yrittäjälle, joka kiinteistöjä omistaa ja vuokraa, parempi pitää tyhjillään. Kyseinen kiinteistö on ollut tyhjillään jo vuoden päivät, raha ei kelpaa ja vitut vastuusta!
Olen ennenkin ottanut kantaa samaan asiaan, mutta nyt alkaa jurpimaan jo niin, että..... Kastotaan sitten tulevissa vaaleissa ketä voittaa ja ketä häviää, pakkohan tässä on kohta lähteä itse ehdokkaaksi, jos ei muu auta.

1. tavoite: saada tyhjät liikehuoneistot niin kovalle verolle, että tuntuu!

miksi? jotta kaikki jotka haluavat yrittää ja tarvitsevat liiketiloja, niitä myös saavat taloudellisesti järkevällä hinnalla. Näin saadaan maahan lisää yrityksiä ja liiketoimintaa, mikä vain on parempi kuin tyhjät liikehuoneistot.

2. muut tavoitteet sitten jos asetun ehdolle ja mihin puolueeseen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti