tiistai 17. joulukuuta 2013

Netti pätkii.
Päivityksiä ei tahdo saada tehtyä ja nopeus on mitä huonoin. Myyjät kyllä soittelevat ja tarjoavat 4G yhteyksiä. Pidetäänköhän meitä pilkkana vai luullaanko meitä tosi tyhmiksi. Tässä kuvia esim. DNA:n kuuluvuusalueista, ei ole meillä päin 4G, ei 3G 2100 ei oikein 3G 900 ja vain 2G kattaa alueen. Tuota 2G verkkoa voi verrata hevoskärryihin auton sijaan. Täytyypä kysäistä seuraavalta puhelinmyyjältä, että kummalla viiraa päässä enemmän.

Tässä dna:n peittoaluekarttoja!
Vanhan tegnologian 2G kuuluvuus, jolla ei nettikäytössä tee oikein mitään.

3G UMTS 900 verkon kuuluvuus sinisellä, saisiko meillä 1-2 Megaa irtoamaan?

3G  UMTS 2100  kuuluvuus sinisellä, ei ylety meille!

4G, se nyt myynnissä oleva. RUSKEALLA VÄRILLÄ = alue jossa saattaa toimia, eipä juuri näytä olevan missään muualla kuin suurimmissa kaupungeissa.


Valokuitu on mahdollinen, mutta miksi maksaisin valokuidusta kolme-neljä tonnia, kun sen saa kaupungissa ilmaiseksi tai pikkurahalla. Muutto on käynyt mielessä ja on mielessä ja muitakin vaihtoehtoja olen miettinyt, aika näyttää.

Jos lainsäätäjä olisi laatinut lain, että nettiyhteydestä maksetaan nopeuden mukaan, siis toteutuneen nopeuden mukaan, olisi se edes tasapuolinen ja samalla se pakottaisi yhtiöt edelleen kehittämään verkkojaan. Nyt suunnitellaan kyllä autoiluun taas lisää veroja ja maksuja, lisäämällä vakoilulaitteita autoihin, mutta netti-liittymä-kauppa-huijauksiin ei saada lakeja laadittua. Toisaalta, jos autoihin todella laitetaan nuo "laitteet", kannatan sitten sellaista henkilön tunnistamislaitetta myös. Nythän monet yrittäjät ajavat omia ajojaan firmojen autoilla, ilman veroseuraamuksia. On muös joukko eläkkeelle siirtyneitä yrityksen omistajia, joilla on yhä edelleen firman auto, firman maksamilla polttoaineilla käytössä. Ja samalla tunnistetaan rikolliset ja kortitta ajavat jne. ihan reaaliajassa. Näin voidaan myös seurata, mitä kautta ihmiset ajavat ja ennen kaikkea, mitä yhteiskuntaluokkaa nämä ovat. Näin saadaan myös oikeille ihmisille oikeat kaupat oikeille paikoille ja voidaan karsia ei toivottuja asiakkaita pois. Näin siis tulee tapahtumaan, enkä minä sitä oikeasti halua, tämä on rasismia parhaillaan, enkä ole rasisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti