maanantai 23. heinäkuuta 2012

Alkutaival Raisiosta Nauvoon, Dalskärille, sitten Paraisten portille korjaamaan vuotava koneen dieselin paluuputki, lisää varaosia, korjattiin vesisuodattimen kansi, pilssipumppu, kansiluukun salpa, sähköt plotteriin, antenneja ja muuta pientä, haastava alku.

Tänään ollaan Herrevikin satamassa, Gotlannissa, tuulta pitämässä, siis suojassa siltä pirulaiselta. Kun lähdimme Suomesta, kohti Viroa, saimme vastaamme parimetriset aallot ja lopuksi jäi vain maininki, oksetti ja oli märkää, vaikka vene pitikin hyvin vettä, siis ei hyvä alku. Emme päässeet Lehtmasta Gotlantiin vaikka miten yritimme luovia, ei kulkenut, niinpä menimme Borstön saareen Suomessa ja siitä jurmoon ja sieltä lähdimme aamulla aikaisin kohti Gotlantia. Tuuli oli aluksi sopivaa, mutta lopuksi ajoimme jo koneella reilut 13h, ei taaskaan sitä mitä piti. Gotlannin Fårösundissa yövyimme ja seuraavana päivänä otimme suunnan ulos Gotlannin itäpuolelle. 9 tuntia, josta osa ryssittiin, siis oikein kunnolla pieleen ja osa ajettiin lopuksi kovassa tuulessa koneella, harmittaa tuo koneen käyttö ja polttoainetta palaa, 50% ajasta on ajettu koneella ja se on liikaa.
Kuvia lisään sivuilleni kunhan ehdin ja löydän nettikahvilan tai jonkun paikaan, missä on nettiyhteys. Kaikki hyvin ja miehistö hyvällä tuulella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti